Over ons

De twee drijvende krachten achter uw ‘Portugal adviseur’ zijn Iven De Hoon en Dirk Cluckers. Een team van loyale medewerkers staat hen bij.

Iven De Hoon

Iven De Hoon

Iven De Hoon zit al meer dan 25 jaar in het vak. Hij heeft een zeer ruime ervaring opgedaan in internationale fiscaliteit. Hij schreef tientallen boeken rond fiscaliteit. Na al die tijd is hij nog steeds bijzonder gepassioneerd door het fiscaal recht. Onophoudelijk zoekt hij naar legale maar creatieve oplossingen om het fiscale juk voor de hardwerkende ondernemer enigszins te verlichten. De laatste jaren is hij ook enorm in de ban geraakt van Portugal en probeert hij zijn liefde voor Portugal te combineren met zijn werk. Hij is ook de oprichter van één van de meest succesvolle websites inzake belastingen: www.nomoretax.eu

Bio:

  • Geboren te Antwerpen (België)
  • Master in de rechten (Universiteit Antwerpen)
  • Master in ‘Tax Law and Accounting (Vlerick Instituut, Universiteit Gent)
  • Winnaar ‘Willoughby Memorial Price’ (St. Jesus College Oxford)

Dirk Cluckers

Bio:

  • Geboren in Antwerpen
  • Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen en studies Rechten aan UFSIA
  • Internationale carriere als Global Business Development Manager
  • Director Wess Ltd in London
  • Tot 2016 woonachtig in Zwitserland
  • Vanaf 2017 gevestigd in Portugal

Hoe werken wij?

Wij weten veel en hebben een uitgebreide en ruime ervaring maar zijn niet zo verwaand dat we denken dat we alles weten. Dus we maken tevens gebruik van ons gespecialiseerd netwerk dat verschillende domeinen dekt, en dat we gedurende meerdere jaren hebben uitgebouwd en op punt gesteld. Wij blijven echter jouw aanspreekpunt en volgen je dossier op van A tot Z.

Onze erelonen

Ons beroep is het verstrekken van advies en hier verdienen we onze boterham mee. Maar we zijn graag transparant en willen hierover helder zijn. Dit is namelijk een goede start. We willen een lange termijn relatie met onze klanten aangaan. Bij ons geen verrassingen, je weet vooraf perfect wat het gaat kosten.

Op onze site stellen wij veel informatie ter beschikking maar op een bepaald ogenblik wil je als klant de sprong nemen.

advies
Vlag Portugal

We kunnen starten met een adviesgesprek (Zoom-call); hiervoor rekenen we 175 euro aan. We  overlopen jouw specifieke situatie en maken een voorstel op maat.

Ga je met ons in zee, dan brengen we dit in mindering.

Indien je situatie complexer is, kan een persoonlijk gesprek dikwijls duidelijkheid brengen (275 euro).

Wie is onze klant?

We willen graag serieuze kandidaten helpen, en we garanderen een volledige dienstverlening. Vandaar onze pakketten, zodanig kunnen we ons volledig op onze klanten richten en hen gedurende het hele traject begeleiden.

We bieden advies en service aan op hoog niveau.